До зриву виборів у Маріуполі доклали рурку обидві сторони - політик

Щодо Маріуполя, схоже, що для зриву виборів доклали рук у різний спосіб обидві сторони. Оппоблок просто не може працювати чесно, відкрито й добропорядно та доброзичливо. Це вже клініка. А зараз ще й відчули смак регіонального реваншу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політик Тарас Чорновіл.

«Друга сторона, особливо маргінальні в регіоні сили, виходять із принципу "вищої справедливості". На жаль, в цьому регіоні колишня ПР і далі має абсолютну більшість підтримки. Ми купилися на зворушливі п'ятитисячні проукраїнські мітинги в півмільйонному місті. Але є люди, які справедливо вважають, що ті, хто винен у всіх бідах регіону, не повинні повертатися до влади. Але демократія ніколи не будується на принципі "вищої справедливості" для однієї (навіть абсолютно чесної й порядної) сторони. Демократія - це визнати, що десь ми хороші можемо програти мерзотникам. І мусимо з цим миритися та шукати противаг, щоб мерзотники не наробили біди (інститут префектів і можливість зупиняти роботу та розпускати сепарські ради це забезпечую достатньо). Але частина людей до цього абсолютно не готові. 
От тільки звинувачувати патріотів можна було б лише за умов, якби все йшло чесно й гладко, а екс-регіонали, як знаємо, натворили чудес на кілька кримінальних справ, чим не могли не спровокувати й виваженіших, а там до виваженості ой як далеко...»
- написав Чорновіл.

Леся, 25.10.2015 11:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини