Чи відбудуться вибори у Маріуполі, не відомо

Вибори у Маріуполі, фактично, зірвані. Про це говорить у заяві Блоку Петра Порошенка. Там відзначається, що представники «Опозиційного блоку» роблять все для того, щоби сфальсифікувати вибори на користь своєї політичної сили.

Прикметно, що уже більше тижня громадські активісти Маріуполя говорять про те, що вибори у їх місті намагаються сфальсифікувати. Проблема у тому, що бюлетені для голосування друкувалися в друкарні, яка належить Ринату Ахметову. Кандидати від демократичних сил були проти такого рішення, проте після заміни членів ТВК друкарня отримала дозвіл на друк.

Буквально за кілька годин після цього було прозвітовано, що видрукувано всю кількість бюлетенів, що технічно було не можливо зробити.

В суботу активісти змогли отримати доступ до місця збереження бюлетенів, вони застали там розірвані пачки та пошкоджені бюлетені, які окрім усього були надруковані із помилками.

Проте на цьому справа не завершилася, членам ТВК почали близько п’ятої години ранку надходити повідомлення із погрозами.

«Внимание Мариупольцы !!!
Срочно прошу всех подьезжать к типографии Приазовского Рабочего ,Николаевская 31 возле ДОСААФ 
Возможен силовой захват типографии ,члены ТВК получили смс с угрозой , если не выдадут бюлетни , будут возбуждены уг дела , это НЕЗАКОННО
Прошу всех приехать и не дать ОППАБЛОКу захватить власть у нас в городе !!!»
- написала на своїй сторінці у Фейсбуці Галина Однорог

Леся, 25.10.2015 08:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини