Ганна Гопко повідомила про підготовку фальсифікації виборів у Глухові

Сьогодні вночі за забаганкою сумської мафії та сприянням продажних місцевих партійних осередків Батьківщини, Радикальної партії (які на виборах нібито "підтримують" Мішеля Терещенка) постановою ЦВК змінено СЕКРЕТАРЯ та декількох членів міської виборчої комісії Глухова. У тому числі змінено представника партії Відродження, яка займала принципову демократичну позицію. Таким чином, більшість у складі останніх забезпечено колишнім регіоналам!

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала нардеп Ганна Гопко.

«Лідери глухівських міських партійних організацій Батьківщини та РПЛ стверджують, що відповідні документи не підписували, про заміну не знають, ніхто таку заміну з ними не узгоджував (порушення процедури), людей, на яких, відбулася заміна, також не знають. АЛЕ на документах стоять підписи голів місцевих організацій

Оскільки громада Глухова майже 100%-во ЗА Мішеля Терещенка, у опонентів не залишається жодного шансу перемогти, крім МАСОВОЇ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ!!!

Дуже просимо максимального розголосу!

Звертаємося до лідерів політичних партій Батьківщина, РПЛ з вимогою розібратися зі своїми місцевими осередками (якщо зазначені процеси не відбуваються з благословіння керівництва зазначених партій», - написала Гопко.

Леся, 24.10.2015 13:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини