Банкова, заради перемоги на виборах готова укласти угоди будь з ким – нардеп

Інформація про те, що найбільше вчорашніх «регіоналів» опинилися саме в партії Президента, мало кого здивувала. Цьому є дуже просте пояснення і воно полягає не лише в наявності політичної корупції в партії влади. Просто Банкова, заради перемоги на виборах готова укласти угоди будь з ким.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Віктор Балога.

«В травні 2014 року, коли йшли вибори Президента, був тренд на патріотичність, тоді нинішній Глава держави дружив і з «Правим Сектором», і з волонтерами, і зі всіма, кого сьогодні кидає у в’язниці і проти кого фабрикує справи. Зараз тренд хитнувся в інший бік – відсутність реформ і необхідність отримати голоси будь-що змушує звертатися за послугами до тих, хто краще інших розуміється на махінаціях і спекуляціях. А якщо завтра для перемоги на виборах потрібно буде знову подружитися з Кремлем, вони і на це підуть.

Жадібність до влади згубила багатьох українських політиків і ці також не будуть виключенням з правила. Кожні вибори – чи то на 205-му окрузі, чи до місцевих рад, лише наближають кінець цієї команди. І їхні апетити цьому лише сприяють», - написав нардеп.

Леся, 22.10.2015 15:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини