Правий сектор вимагає звільнити керівника регіонального відділення Фонду держмайна

У Правому секторі вимагають звільнити із займаної посади голову обласного відділення Фонду держмайна.

Голові Фонду державного майна України
І.Білоусу 
Голові Івано-Франківської ОДА 
О.Гончаруку

Звернення
Очищення влади мало на меті звільнення не просто чиновників доби Януковича, але й такі кадрові зміни, які б відновили довіру громадян до органів влади, та започаткували невідворотний процес реформи державної системи управління та органів влади!

В системі органів влади органи приватизації в особі Фонду державного майна України та його регіональних відділень займають ключову роль у сприянні якнайшвидшому перетворенню старої радянської адміністративно-командної системи економіки на ринкову капіталістичну модель економіки! Основну роль, яку відіграють органи приватизації у роздержавленні підприємств і створенні ефективної моделі ринкової економіки, було знівельовано старими радянськими управлінцями, які і до цього часу перебувають на керівних посадах як у Фонді держмайна України так і в його регіональних відділеннях. Це на їх совісті розкрадання державних підприємств, через бездіяльність в питаннях відновлення платоспроможності підприємств, або нехтуванням фінансово-економічною ситуацією на поки-що діючих державних підприємствах, які перебувають на межі банкрутства.

На даний час в Івано-Франківській області на посаді начальника регіонального відділення Фонду держмайна України причаївся старий радянський бюрократ, із команди регіоналів, який відзначився лише активною політичною діяльністю на користь штабу регіоналів в часи правління Януковича. Прізвище цього недолюстрованого чиновника – Жовнір Зіновій Григорович! Багато івано-франківців постраждало через цього хабарника та корупціонера. Це і численні незаконні передачі в оренду державного майна «донецьким бандитам», які прийшли в область разом із бандою Януковича в 2010 році. Це і бездіяльність в питаннях розкрадання державного майна Калуського підприємства «Оріана» ті інших державних підприємств. Івано-Франківське РВ ФДМУ під керівництвом Жовніра З.Г. за час його недолугого керування не спромоглось приватизувати та підготувати до приватизації жодного об’єкту державної власності. Хоча за час його керування багато об’єктів державної власності суттєво втратили оціночну вартість, приватизаційну привабливість!

На підставі викладеного вимагаємо звільнити Жовніра З.Г. з посади начальника регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській області та з участю громади провести прозорий конкурс на заміщення вказаної посади.

Голова Ради ГО «Правий сектор – Прикарпаття» А.Подільський

Голова комітету «Народного Контролю» 
Івано-Франківської області П.Матейко

 

Леся, 19.10.2015 07:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини