Увесь час, поки йшла війна, влада дбайливо відкладала гроші на Донбас – нардеп

Сьогодні Президент Петро Порошенко заявив, що Україна назбирала 10 млрд. гривень для відновлення Донбасу.

«Якщо вірити словам Президента, то весь цей час, поки йшла війна, влада тихенько, як дбайлива господиня, відкладала гроші на Донбас. Вийшло немало-небагато 10 мільярдів гривень і це лише на відновлення інфрастуркутури», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Віктор Балога.

Йому цікаво, чи буде 10 мільярдів на відновлення інфраструктури в Тернопільській, Хмельницькій, Волинській, Кіровоградській, чи будь-якій іншій області, де і без бойових дій дороги такі, як після війни?

«Чому влада весь цей час відкладала на Донбас, але нічого не відклала для тих, хто повернувся з війни інвалідом, і зараз збирає кошти на лікування за кордоном? Чи є десь відкладений мільярд на навчання в кращих університетах світу дітей, які залишились сиротами після цієї війни?

Виходить, ми настільки "вигідно" домовилися в Парижі, що не лише приймемо назад території, які не потрібні навіть Росії, а ще й заплатимо за це. Що не кажіть, а домовлятися наша влада вміє. Не дарма Президент у нас - дипломат з освітою і досвідом роботи», - написав Балога.

Леся, 14.10.2015 19:03



Вибір редакції

Найпопулярніші новини