Нардеп запропонував вибирати бойовиків із Донбасу до бундестагу та сенату

Вибори на окупованій території (з імунітетом для терористів, амністією і фінансуванням соціально-економічної сфери терористичних угруповань "ДНР" та "ЛНР") все таки потрібні. Це дійсно дуже хороша, мирна ініціатива наших західних партнерів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Семен Семенченко.

«Тому, щоб ці пропозиції призвели до певних результатів,вибори в "окремих районах Донецької і Луганської області" повинні проводиться НЕ до органів місцевого самоврядування України, а до Бундестагу Німеччини, можливо у Сенат Франції. Обрані на таких "демократичних" виборах "донецько-луганські депутати" можуть принести велику користь у справі встановлення миру на Донбасі», - говорить нардеп.

Депутат каже, що на наступному тижні має намір обговорити це питання з дипломатами Німеччини та Франції. 

«Землі Донбасу залишаться у складі України, а терористи " якіх не чують " отримають можливість апелювати до європейської спільноти безпосередньо і спільно зміцнювати демократію.
Впевнений, що подібні зміни в закон про вибори наберуть 226 голосів у Верховній Раді.

Таким чином об'єднавши зусилля,ми успішно реалізуємо так звані «Мінські угоди», давши демократичне право самопроголошеній купці терористів бути обраними і швидше досягнемо миру та процвітання. Один з варіантів передвиборчого плакату для таких виборів візьму з собою. Залишається тільки перевести його на німецьку або французьку мови. Сподіваюся на підтримку моєї ініціативи західними партнерами», - говорить Семенченко.

 

Леся, 05.10.2015 09:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини