Корнієнко закликав кандидатів на посаду міського голови взяти участь у публічних дебатах

Кандидат на посаду міського голови Андрій Корнієнко звернувся до своїй конкурентів із заклик ликом взяти участь у публічних дебатах.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Передвиборча агітація в Івано-Франківську не може проходити без найбільш демократичного, прозорого та відкритого інструменту ведення політичних дискусій, такого як ПУБЛІЧНІ ДЕБАТИ претендентів на міського голову. Особисто для мене, це зрозумілий і відвертий крок, який дасть можливість мешканцям міста почути і побачити потенційного міського голову не з рекламних газет та брошур, не в комфортних для себе умовах серед однопартійців чи прихильників та без наперед підготовлених прес-секретарями відповідей на свої ж запитання.

Офіційно звертаюсь до Слободян ЛюбомирВолодимир ЧорноусІгор НасаликМихайло ВінтонякІрина Кулинич, Ігор Двояк, Олександр ШевченкоЯрослав СвелебаViktor AnushkevychusРуслан Марцінківта запрошую їх на відкриті ПУБЛІЧНІ ДЕБАТИ у будь-якому форматі та у будь-яких час. Єдина моя вимога – це забезпечення рівної можливості висловлювати свою позицію та задавати питання опоненту.

Сподіваюсь, що перебороти свій страх, вийти і відповідати на незручні запитання зможе кожен претендент! Він же знав на що йшов!» - написав Корнієнко.

Леся, 03.10.2015 21:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини