Перетворення України на сателіта Росії не є тим, за що померла Небесна сотня – нардеп про зустріч нормандської четвірки

Вчора у Франції відбулося засідання нормандської четвірки на рівні президентів.

«Вчорашні домовленості "Нормандської четвірки" показали, що те про що ми говорили останній рік - виявилося правдою. Спочатку вибори на окупованій території, амністія, суди, народна міліція та інші принади. Потім - відновлення контролю над кордоном. У віддаленій перспективі. Якщо Путін захоче І це не стосується Криму. Про Крим там вже і мови не йде», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише нардеп Семен Семенченко.

Правда, за його словами, все це було вирішено не вчора. Це було записано в Мінській угоді, коли ще йшли останні бої біля Дебальцеве.

«Виявилися брехнею всі заяви про те що зміни в Конституцію  - це "просто так", "децентралізація". Про те, що в нашому українському Законі прописаний інший порядок. Вони хочуть інший Закон. Про який Петро Порошенко говорив ще в червні, в інтерв'ю італійським ЗМІ. Про нього вчора перший раз відкрито заявив Порошенко і всім нам. І чому то мені здається, що мої колеги, які вчора на моє прямий питання - чи будуть вони голосувати за цей закон якщо він буде внесений до ВР, відповіли обурено "Звичайно ні!" - за нього проголосують. Знайдуть для себе нові аргументи. І ступнуть назустріч розколу України і можливого громадянського протистояння.

Перетворення України на сателіти РФ з легалізованими терористами, з Путіним-миротворцем і знятими санкціями, з тотальною корупцією та потоками телевізійної брехні - це не те за що вмирала Небесна сотня. Це не те за що гинули Небесні батальйони. Це шлях в нікуди.

Будемо робити все для того щоб "мінським" і "нормандським" друзям не вдалося реалізувати цей сценарій», - написав Семенченко. 

Леся, 03.10.2015 10:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини