Нічний вихід «Донбасу» із Широкіно є плановою ротацією - нардеп

Нічний вихід батальйону "Донбас" з Широкіно, про який зараз повідомляють ЗМІ - якраз звичайна ротація. Так відбувається вже півроку. Донбас змінив Азов, а потім через п'ять днів-навпаки. На цей раз замість "Азова" добровольців змінили морські піхотинці.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Семен Семенченко.

За його словами, через п'ять днів "Донбас" мав би заступати назад. Письмового наказу на виконання іншого завдання - досі немає. Тільки розмови про нього і грифи секретності. Ніхто не хоче залишати письмових слідів.

«Журналісти підняли шум з приводу молодих недосвідчених хлопців з морської піхоти, що прийшли на зміну добровольцям воюючим півтора року. Хочу їх заспокоїти. До 3 серпня повинна бути знайдена форма виведення українських військ з Широкіно. Про це чітко і ясно заявив офіс Єлисейського палацу. Про це не приховуючи говорили генерали і депутати вчора на "Свободі Слова". І звичайно в відсутність опонентів. Так що навряд чи хлопцям щось загрожує за час, що залишився до 3 серпня. А "Донбас" так і не отримав письмового наказу. І якщо не отримає, після закінчення п'яти днів, як повідомили мені офіцери "Донбасу" повернеться до виконання завдання в Широкіно:). Звичайно, його намагатимуться блокувати, звичайно під крики і виття незліченної піар нечисті. Але така вже наша робота. Батьківщину захищати», - написав Семенченко.

Окрім того, він пообіцяв перевірити чи дійсно морські піхотинці, які зайшли у Широкіно не мають досвіду.

Леся, 28.07.2015 08:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини