Директор школи №1 розглядає навчальний заклад, як власне приватне підприємство – громадський активіст

Вчора у скандальній школі №1 відбулися збори батьків, які входять у батьківські комітети. На збори прийшов журналіст та голова ГО «Мами Прикарпаття» Маряна Вершиніна, вона могла знаходитися на зборах, оскільки її син навчається у цій школі, а вона сама є членом батьківського комітету. Проте її вигнали зі зборів.

Про це Вершиніна написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Мене теж попросили покинути зал, на запитання по якій причині це робиться директор запропонувала батькам проголосувати за те, щоб мене вигнати зі зборів. 
Мене обурюють не факти збирання коштів, бо про це вже написані відповідні звернення, а сам підхід до своєї роботи директора школи №1. Таке враження, що вона вважає школу приватним підприємством»,  -
написала Вершиніна.

Саме тому вона має намір направити відповідні листи-звернення до міського голови Івано-Франківська, Міністерства освіти і науки України та народним депутатам з метою провести перевірки на відповідність займаній посаді директора школи №1.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у школі №1 для проведення випускних у 11 класах збирають 90 тис. гривень (без урахування походу у ресторан). Батьки мали оплатити і подарунки класним керівникам та директору – за задумом це мали бути гроші в конверті.

Леся, 26.09.2015 09:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини