В країні політична криза, важливі законопроекти депутати приймають із кількох спроб – нардеп

В Україні політична криза, парламентарі не можуть з першого разу прийняти важливі закони.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Володимир Парасюк.

«Денонсування угоди з Росією.

1 спроба 210 голосів - не прийнято
2 спроба 220 голосів - не прийнято
3 спроба 222 голосів - не прийнято
4 спроба 227 голосів - прийняли

І, на жаль, такі голосування стають закономірними. Якщо парламент з першого разу не може підтримати важливі закони, які посилюють позицію України в боротьбі з окупантом, це свідчить про те, що в країні політична криза. Якщо ця Верховна Рада не спроможна конструктивно працювати на користь держави, значить потрібно обрати іншу.

І не треба вірити в страшилки, що країна не переживе виборів під час війни. Адже саме в таких умовах ми обрали Президента, Парламент, проводили паради і зараз готуємось до місцевих виборів», - написав Парасюк.

За його словами, якщо це депутатське скликання не справляється і не оправдовує довіри людей, то мають прийти ті, хто справиться. І країна не повинна чекати аж 5 років, щоб щось змінилось. Це потрібно робити вже і зараз. Не треба боятись змін. Лише так ми кристалізуємо справжню політичну еліту в державі.

«Звісно, що політики будуть нас залякувати, адже більшість з них знову не потрапить у ВР, якщо будуть дострокові вибори. Вони про це знають, тому і намагаються переконати, що все добре і Парламент працює. Але результати голосувань говорять самі за себе.

А на рахунок реваншу 5 колони, тут все просто: вона буде доти, доки гарант її не знищить в корені. Якщо б після Майдану всі ці виродки сиділи в тюрмі, то зараз би ніхто не «гавкав» в Раді і питання участі опоблоку у виборах взагалі б не піднімалось, адже йти було б нікому», - написав Парасюк.

Леся, 16.09.2015 20:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини