На Закарпатті повністю зупинена робота по боротьбі з наркоторговцями - нардеп

В Закарпатській області повністю зупинена робота по боротьбі з наркоторговцями. Таким чином, влада створила їм ідеальний "бізнес-клімат".

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Віктор Балога.

Більше того - всі, хто раніше були затримані за торгівлю наркотиками, відпущені і зараз займаються тим, чим і раніше, стверджує нардеп.

«Звертаюся до Генерального прокурора. Пане Шокін, такої зухвалості не пам'ятаю давно. Складається враження, що державу повністю усунули від управління областю і віддали Закарпаття на відкуп криміналітету. Як народний депутат, прошу Вас дати найжорсткішу оцінку діям правоохоронців Закарпаття. Ситуація потребує, щоб Ви в неї терміново втрутилися.

Також звертаюся до Голови Служби безпеки України Василя Грицака. Знаю, що Ваше відомство зробило багато, щоб припинити наркоторгівлю в області. Але, після 11 липня ваших спеціалістів з центрального апарату, які професійно виконували свою роботу, було відкликано. Вважаю, зараз у тісній співпраці з Генеральною прокуратурою, ви зможете припинити цю вакханалію, коли у містах області наркотики продають у відкриту. Міліція за всім цим лише спостерігає. Тому, надія лише на СБУ і Генеральну прокуратуру», - пише Балога.

Леся, 07.09.2015 10:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини