У Широкіно регулярні обстріли і вогневі контакти, діють ДРГ, корегувальники, снайпери - морпіх

Останні дні в Широкіно були не сумні і насичені. Обстріли і вогневі контакти регулярні, діють ДРГ, корегувальники, снайпери, але вцілому ситуація спокійна.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав морський піхотинець Тарас Чмут.

«Моя позиція була на самому передку оборони, обстрілювали її регулярно, але з точністю у терористів зовсім ніяк - чи то не хотіли, чи то не могли, але все що прилітало потрапляло поряд але не в нас. В той час як наша мінометка (за що їй честь, хвала і БПЛА (так-так, наступний наш проект))) працювала на п'ятірочку - точно, швидко і потужно.

Я і раніше не сильно вірив у "не дають добро на отвєтку" - а за раз і подавно не повірю. Звичайно, не завжди то виходить оперативно (могли б накрити БТР, але не дали "добро"), могли б накрити багато інших позицій противника які вже давно відомі, і навіть, можливо, пристріляні... Але і на тому добре.

Типовий "бій" виглядає десь так - по нам відкривають вогонь з АГСа/кулемета - ми відповідаємо з АГСа, стрілкотні та мінометів, у відповідь по нам починають класти" з 82-мм мінометів на що ми даємо відповідь 120-мм. Останнє слово завжди було за нами))

На сьогодні мене вивели з Широкіно на ротацію. Сподіваюся, не на довго, і з новими силами ми повернемося на наші позиції. А зараз маємо трохи часу відпочити, розібрати поточні справи, відзвітувати за всі передачки як нам так і від нас...)» - написав Чмут.

Леся, 20.08.2015 08:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини