Наші дуже грамотно і без зайвого шуму прибирають всі виникаючі загрози – морпіх

«- " Приветствуем в Вальхаллє!!! Отсюда не уходят назад, только вперед!!"
- "У нас тут бк скільки, шо ми сатану тут зупинем якшо треба!!!"
- " ми отсюда не уйдем, всі будем стоять до кінця, ми такі, привикай!"

Десь такими словами мене зустріли на моїй новій позиції. Це все теж Широкіно, і все той самий "передок" і всі ті ж свої хлопці, але більш відчайдушні, досвідчені та безстрашні!!) Саме звідси починається наша оборона Широкіно, саме тут морська піхота вгризлася в землю так, що її ніхто і нічим не виб'є!», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав морський піхотинець  Тарас Чмут.

За його словами, ситуація напружена, кількість обстрілів зросла.

«Як ситуація в цілому? Насичено. Наші дуже грамотно і без лишнього шуму прибирають всі виникаючі загрози. Без піару, без гучних заяв, я дуже здивований такі спокійній роботі. Інтенсивність вогневих контактів зросла, навіть вдень. З їх боку працюють АГСи, важкі кулемети, мінометка, інколи арта», - каже Чмут.

Проте, за його словами, не до кінця вирішені проблеми з продовольчим забезпеченням та підвозом води, однак базові потреби закриті.

«Сьогодні в мене в борщі і каші було стільки м'яса, що в точно впевнений, що на полігоні хтось "мутив" тушонку!! Однозначно, тут ми їмо краще аніж на полігоні...

Зараз дуже потрібен зв'язок, біноклі, нічна оптика. Незважаючи на те, що держава передала значну к-ть тепловізорів та нічників (особисто підтверджую їх наявність на різних позиціях у різних підрозділах), всеодно треба ще)) Також потрібні глушники на АК-74 та ПКМ, для нічних боїв», - говорить Чмут.

 

Леся, 15.08.2015 20:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини