Громада Надвірної має намір блокувати приїзд голови ОДА на фестиваль

Мешканці Надвірнянського району погрожують голові Івано-Франківської ОДА Олегу Гончаруку, що не пустять його на фестиваль та не дадуть виступити. Причина – голова ОДА не дотримується своїх обіцянок.

ГОЛОВУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОДА МОЖУТЬ ПОЗБАВИТИ ПРАВА ВИСТУПУ

ГРОМАДСЬКА РАДА ПРИ НАДВІРНЯНСЬКІЙ РДА

Голові Івано- Франківської ОДА

О. Гончаруку

Голові Надвірнянської РДА

О.Кенізу

ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Олег Романович !!!

Вами, як головою Івано –Франківської ОДА грубо порушуються вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації» , в частині надання у визначений термін відповідей на офіційні запити.

На зустрічі з активом району Ви пообіцяли, що буде зроблений ремонт ділянки дороги обласного підпорядкування довжиною приблизно300 м по вул. Грушевського.

Копії додаємо:

Керівництво Надвірнянської РДА , яке Ви привели до влади, також самоусунулося від насущних проблем . Мало того голова Надвірнянської РДА та його 1-й заступник після пару місяців перебування на посаді уже перетрудилися та одночасно "чкурнули " у відпустку на дві неділі. Їм байдуже , хто буде готовити місто і район до проведення фестивалю.

Ви особисто запевнили громаду району, що берете персональну відповідальність за роботу голови Надвірнянської РДА О.Кеніза та за соціально-економічний , культурний розвиток району, безвідмовно допомагати у вирішенні любих наболілих питаннях, відвідуючи та проводячи щомісячні зустрічі з активом району.

Свого слова Ви недотримуєтесь .

Враховуючи те , що 11-13 вересня 2015 р. у м. Надвірна буде проходити ХХII-ий міжнародний гуцульський фестиваль , станом на сьогоднішній день дорогу по вул. Грушевського ремонтувати ще і не починали . Згідно програми фестивалю, члени запрошених міжнародних делегацій та учасники змушені будуть " потрястись" по аварійно небезпечних ямах ,в повному розумінні цього слова, відвідавши "Музей нафтопромислів Галичини"НГВУ " Надвірнанафтогаз".

Крім того негайно потребує і ремонту ділянка дороги від ж.д станції до перехрестя з вул. Соборною , а також дорога до історичного місця Надвірнянщини – Пнівського замку вул. Кармелюка – об’їздна . 
Тому, шановний голово ОДА , часу залишилося обмаль. Не дайте себе і нас принизити у своїй безпорадності перед гостями та запрошеними учасниками фестивалю.

Враховуючи вижченаведене, громадські активісти прийняли спільне рішення на засіданні громадської ради при Надвірнянській РДА , вручити Вам особисто, в присутності ЗМІ у стінах Івано – Франківської ОДА та попередити Вас про те, що у випадку невиконання ремонту даних доріг громадські активісти залишають за собою право на спротив, а саме:

- блокувати Ваш приїзд та Ваш виступ перед гостями фестивалю.

- направити текст даного звернення до відома та реагування Президенту та Прем'єр міністру України

 

Леся, 18.08.2015 07:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини