Гончаруку знову пророкують відставку. З відпустки може не повернутися

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук уникає запланованої зустрічі із громадою Надвірнянського району. Через відпустку очільника ОДА громада Надвірнянщини залишається один на один з своїми проблемами.

Про це пишуть у спільноті ГО «Майдан Надвірна».

«Такі обіцяні ним перспективи розвитку Надвірнянщини, озвучені при призначенні нового голови Надвірнянської РДА та за результатами його 2-х місяців роботи залишаються лише на згадку громаді. А у натурі, розбиті дороги не ремонтуються, з корупцією та зловживанням не борються. Регіонали і далі рулять у корита», - пишуть у спільноті.

Окрім того у спільноті нагадують, що Президент України Петро Порошенко заявив, що підпише кожну заяву на відпустку від голів ОДА, але на роботу вони можуть уже не повернутися. Про це він сказав на нараді з головами обласних адміністрацій 8 липня. Наступного тижня на відпочинок відправився Олег Гончарук.

«Чи означає це, що в області відбудеться серйозна кадрова ротація? Окрім того, 20 липня РНБО покарало Івано-Франківську ОДА. Як говорять в облдержадміністрації, Олег Гончарук серйозно образився на своїх покровителів екс-комсомольців Михайла Довбенка та Анатолія Матвієнка. Після інциденту він пішов у відпустку. Наразі Олег Гончарук перебуває в Іспанії.

За іншою інформацію, Михайло Довбенко, який рік назад ручався за Гончарука, був змушений пройти співбесіду. Однак він є пенсіонером, і виникає серйозне запитання - чи зможуть його призначити.

Нагадаємо, Михайло Довбенко у 1982-1986 р.р. був першим секретарем Івано-Франківського обкому ЛКСМУ, з 1986 по 1989 навчався у аспірантурі Вищої комсомольської школи при ЦК ВЛКСМ. А у 1989-1991 роках працював завідувачем відділу організаційно-партійної роботи Івано-Франківського обкому КПУ. Губернатора звільнять, а на його місце претендуватиме пенсіонер-комуніст?» - пишуть у спільноті.

 

Леся, 30.07.2015 09:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини