Яценюк заявив про зміну Кабміну. Тільки відставка – політолог

Прем’єр Арсеній Яценюк заявив про те, що восени збирається переформатувати уряд і до цього часу прискіпливо вивчити роботу кожного міністра.

Нардепи і політологи критикують таке рішення.

«Збанкрутілий прем'єр хоче запропонувати парламенту переформатування уряду? А чи не знахабнів він часом? Бо особисто я вважаю, що глава уряду, який завершив справу Азарова з розвалу економіки, уже не може нічого пропонувати. Він може лише по-доброму піти у відставку і попросити вибачення у людей, яких довів до зубожіння. І саме він у вересні має бути звільнений, як капітан цієї команди. Бо в уряді, в принципі, є непогані і сильні гравці. І не їхня вина, що прем'єр-міністр ще на старті погруз в популізмі і непрофесіоналізмі. Але при цьому йому вистачає нахабності списувати свої провали на інших», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Віктор Балога.

«Ну, цей фінт вухами ми вже проходили, коли після виборів до ВР Яценюка призначили знову прем'єром він чесно подивився всім в очі і заявив, що він тільки почав працювати, хоча профілоніл на своєму робочому місці вже пів року. Тепер він знову заявить про те, що тільки почав працювати. І ми знову будемо свідками словоблудства і. ТІЛЬКИ ВІДСТАВКА!» - написав у Фейсбуці політолог Тарас Загородній.

Леся, 10.08.2015 08:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини