Влада погрожує «Правому сектору» довічними термінами за перестрілку в Мукачево - нардеп

Влада погрожує «Правому сектору» довічними термінами за перестрілку в Мукачеві.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Віктор Балога.

«Я їх не захищаю, всі вони повинні нести відповідальність перед законом. Як і повинні відповідати міліція та криміналітет, які і сьогодні займаються виготовленням та продажем наркотиків і кришуванням грального бізнесу. Керівництво силового блоку в області змінилося, але питання виникають лише до «Правого сектору». Міліція і бандити – недоторкані», - говорить нардеп.

За його словами, дивує і те, що при цьому влада не погрожує довічним ув’язненням сепаратистам, які катують і вбивають наших співвітчизників. Що дії «беркутівців», які знущалися над активістами Євромайдану, кваліфікують як «Перевищення влади або службових повноважень». Що у розв’язанні війни, за версією Генпрокуратури України, винен керівник Генштабу російської армії, а не політична верхівка Кремля.

«Дивно, що за якийсь рік ті, хто першими пішли на фронт, а перед тим допомогли цій владі прийти у свої кабінети, стали для держави більшими ворогами, ніж озброєні сепаратисти. Після цього важко не повірити у версію, що перестрілка в Мукачеві була добре спланованою провокацією задля дискредитації всього добровольчого руху», - говорить Балога.

Леся, 06.08.2015 12:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини