Матіос гарантує, що найближчим часом пред’явить підозру Шойгу – громадський діяч

Військовий прокурор Анатолій Матіос гарантує, що найближчим часом пред’явить обвинувачення російському міністру оборони Сергію Шойгу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав громадський діяч Карл Волох.

«Дуже порадував Анатолій Матіос, якого я зустрів у приймальні Шокіна. Гарантує, що підозра Шойгу він зможе пред'явити найближчим часом, найімовірніше - на наступному тижні. Вибачте вже, але безглуздий питання, "чому не Путін?", Я йому не задав. Навіть мої скромні пізнання в праві дозволяють зрозуміти, що фрази "не може бути, щоб це не санкціонував Верховний головнокомандувач" для пред'явлення обвинувачення (або навіть підозри) мало. Втім, можливо, що справа в політиці. Але ж це фактор в такому питанні ніяк не менше серйозний. А Шойгу ж теж не рядовий виконавець. Досить сказати, що саме його багато експертів пророкують в "наступники Путіна" (це у москалів так називається національний демократичний процес виборів президентів)» - написав Волох.

Нагадаємо, раніше депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк обурився тим, що Матіос пред’явив підозру у введені російських військ не Путіну, а Валерію Герасімову.


 

 

Леся, 06.08.2015 19:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини