Військового прокурора Матіоса звинувачують у брехні

Військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що ініціатором війни в Україні став начальник Генштабу РФ Валерій Герасімов.

Разом з тим, депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк вважає, що Матіос обманює і вигороджує російського Президента Володимира Путіна.

«Чому Матіос - головний військовий прокурор відверто відбілює головного розпалювача війни в Україні - Путіна? Хто дав таку вказівку Матіосу, кого би він ще так слухняно послухав, що аж побіг терміново на телебачення, "грузити" народ туфтою про вину начальника ГШ МО РФ, а НЕ - Путіна?
Таку вказівку міг дати лише і винятково - Порох!!! Знову "договорняки"! Знову - зради! Знову - обман! Скільки можна? На кого ЦЕ розраховано? Чи може хтось повірити в таку дурню, що всю війну РФ проти України організував лише Начальник ГШ МО РФ, сам фінансував з бюджету ГШ, а Путін тут НІ при чім? Те, що агресії Росії проти України причетний весь політичний і військовий бомонд Росії на всі 100%, і в т.ч. начальник ГШ, як і міністр оборони, і шеф ФСБ, і шеф прикордонних військ, і командувач Сухопутних військ, і шеф ГРУ, і Уряд, і АП РФ, і Держдума і Рада Федерації і всі інші, то тут немає жодного сумніву! Але, чому лише начальник ГШ МО РФ?
Чим дурня і брєдятіна від Матіоса відрізняється від російського телеефіру?»,
- написав Романюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

Леся, 05.08.2015 15:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини