У Вигодському лісгоспі вандали знищили гойдалку (ФОТО)

Поруч з основною діяльністю Вигодський лісгосп займається і соціальними проектами. Так у Бистрівському лісництві цьогоріч встановлена нова відпочинкова зона «Дзюркач». Маса людей з усієї України приїжджає, щоб відпочити в Карпатах і попити холодної джерельної води.

Рекреаційна зона має кілька обгороджених місць для палаток, з навісами, столиками, шашличними, гойдалки, гірками для дітей. Встановлені смітники для особливо лінивих, котрі не можуть сміття забрати назад у місто.

Про це пишуть на сторінці ДП «Вигодське лісове господарство».

«Цього тижня з одної з таких зон, вандали вкрали ланцюги від гойдалки. Відкусили їх, привезеним заздалегідь інструментом. Сумніваюсь, що це зробили піші туристи, чи сімейні автотуристи. Скоріш за все, це місцеві «ґазди» постарались. Раніше тут вкрали кілька нових смітників.

Невже народ настільки звик красти, що в головах нічого не змінилось після двох революцій? Ви ж крадете у самих себе, бо теж ходите до тих зон відпочивати і гойдатись на гойдалці. Що скажуть приїжджі туристи про ваше село, побачивши таку «діяльність»?

Найближчим часом, гойдалка буде відремонтована і я сподіваюсь місцева влада найближчих сіл проведе роз’яснювальну роботу серед населення», - пишуть представники ДП.

 

Леся, 30.07.2015 09:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини