Відпочивальники перетворюють ліси та галявини на смітники (ФОТО)

Пройшов всього місяць часу, як у Шевченківському лісництві було відкрите рекреаційне місце, збудоване Вигодським ДЛГ. Проте, його уже потрохи перетворюють на смітник.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляють представники ДП «Вигодське Лісове Господарство».

«Прикро бачити, що з ним роблять відпочиваючі краяни, та гості Карпат. Вони мабуть вважають, що за ними мають прибирати, як у ресторанах чи спеціальні роботи, але ж це не так. Нещодавно проходили акції весняних толок. І таке враження, що їх треба проводити щоквартально, аби хоч трохи підтримувати чистоту», - кажуть представники лісового господарства.

Окрім того, за їх словами, така ситуація всюди у гарних місцинах, на галявинках, попри дороги – купи сміття, поліетилену, пляшок, просто розкиданих чи прихованих у кущах чи ярах. Табличками про штраф за це варварство, зараз нікого не налякаєш, адже правоохоронні органи не охоче за цим пильнують, кажуть лісівники.

«Виховуйте в собі почуття господаря рідної землі, приберіться за собою і хоч трохи за попередниками. Зробіть зауваження сусідам, котрі вже йдуть, а сміття і багаття залишили. Те що робите зараз Ви, залишиться Вашим дітям і Вони робитимуть так само», - відзначають лісівники.

Леся, 09.06.2015 15:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини