Міліціонери із терористами спільно патрулюватимуть Широкіно. Чимось смердить – військовий експерт

Українська сторона проводить перемовини із «ДНР» щодо спільного патрулювання Широкіно. Про це повідомив заступник начальника головного командного центру Генштабу ЗСУ Олександр Розмазнін.

За його словами, згідно із домовленостями охорону правопорядку у демілітаризованій зоні здійснюватимуть українські правоохоронці разом із представниками правоохоронних органів «ДНР». Патрулі будуть озброєні табельною зброєю

Такі ініціативи у експертів викликають, м’яко кажучи, здивування.

«Прочитав на інформаційних порталах про спільне патрулювання Широкиного. Чимось смердить. Спільні патрулювання з терористами! Чи терористи вже договороспроможні партнери? Чи то не терористи?! Тоді хто?  Вони вбивали наших громадян. І вбиватимуть дали. Тепер вони для Верховного Головнокомандувача рівноправні партнери. Наших вояків ув'язнюють за гранату. Наших вояків ув'язнюють за те, що побили ворожого провокатора. Олігархічні зграї забрехалися вщент. А українці замість об'єднання знову кожен сам собі в своєму подвір'ї отаман. Нестерпно смердить», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці військовий експерт Святослав Стеценко. 

Леся, 29.07.2015 12:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини