«Укроп» почав формувати свою команду на Прикарпатті

Обласний осередок партії «Укроп» очолить Микола Палійчук, колишній голова Івано-Франківської ОДА часів Віктора Ющенка, а івно-франківський головний редактор сайту «Фіртка» Олег Головенський, повідомляє Курс.

«Те як партія "Укроп" роздавала гречку в Чернігові бачили всі. Своїх 15% набрали... Думаю, що з таким фінансуванням як в групи "Приват" на місцевих виборах можуть і більше набрати. В нашій області "Укроп" очолив колишній міський голова Яремчі та колишній голова ОДА Микола Палійчук. Цікаво, що за повідомленням власних джерел ця інформація мені була відома десь тиждень тому. Але також джерело називало прізвище особи, яка очолить партію "Укроп" в Долині. Не буду озвучувати це прізвище, але начебто це має бути людина з середовища ВО "Майдану". Панове, не беріть "гречку" і не зв'язуйтесь з «Укропом», - написав у спільноті Долина LIVE громадський активіст Михайло Кепещук.

За словами представниці «Майдану» Алли Шевченко, громадська організація, дійсно, розглядає пропозиції від партій. Хочуть підписати угоду і піти на вибори, але без взаємних зобов’язань.

«Якщо наші люди проходять в ради, щоб нам не нав’язували рішення по голосуванню, або лобіювання чиїхось приватних інтересів . Є спільні цілі - працювати над реалізацією ідей Майдану! І на даному етапі я прихильниця завчасно прописувати умови співпраці у угодах, чи договорах, щоб потім не було запитань. І цю угоду, звичайно повинен готувати юрист. До речі, наша команда відмовляється від будь-якої фінансової підтримки партій, і це теж повинно бути прописано чорним по білому!» - написала Алла Шевченко. 

Леся, 29.07.2015 09:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини