Ми змінюємо географію України? – комбат про нову лінію розмежування

Президент Петро Порошенко дав доручення контактній групі з урегулювання кризи на Донбасі підписати документ про встановлення 30-и кілометрової буферної зони.

«Лінія розмежування. Може хтось допоможе нарешті нам усім розібратися з термінами? Що воно таке – «лінія розмежування» і з чим її їдять? Питання радше до географів. Відійшли ми на 15 кілометрів і відвели важке озброєння; відійшли вони на 15 км. і відвели важке озброєння; далі ми копаємо глибокий рііііів, і натягуємо дрііііт. Колючий. Про всяк випадок. Так? Так. Що далі? Або: що це означає? Це – новий кордон? Кордон, не на кордоні країни, а ось так – серпом по молоту? Ми – що – міняємо географію? По той бік лінії розмежування – це вже не наша країна? Це – наша земля, на яку прийшли завойовники і відвоювали у нас? І це в ХХІ столітті?» - пише на своїй сторінці у Фейсбуці комбат батальйону ОУН Борис Гуменюк.

«У нас тепер - шо - на території нових географічно-державних утворень теж буде Моторолівка, Гівівка, Захавченкове? Названі на честі "великих завойовників"? Чи як?» - додає Гуменюк.

Леся, 28.07.2015 11:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини