Серйозно обговорюється питання призначення Дмитра Яроша головою Закарпатської ОДА - комбат

Бійці батальйону «ОУН» виїхали в Ужгород.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив комбат батальйону «ОУН» Борис Гуменюк.

«Чому? Бо так треба. Бо від того - розв’яжеться чи розрубається Мукачівський вузол - багато в чому залежить, як ми усі далі будемо. Якщо вузол розрубається, ми, скоріш за все, ще на довгі роки залишимося в статусі бананової країни, де кожне чмо при погонах, кожне чмо при посаді, кожне чмо при бабках буде думати, шо у нього більше прав, ніж у вас», - написав Гуменюк.

Окрім того, він вважає, що швидше за все Правий сектор заженуть у підпілля.

«Правий сектор, скоріш за все, заженуть у підпілля, і йому не залишиться нічого іншого, як діяти за принципом ІРА. Красота! Поле для діяльності неміряне! У нас кожен другий чиновник, кожен другий олігарх, кожен другий чувак у погонах - ворог української держави, який за законами війни підлягає ліквідації чи ізоляції. І зверніть увагу, це я ще дуже скромно рахую.
Тому єдиний можливий варіант вирішення Мукачівської проблеми - це не розрубування, а розв’язування. Потрібно починати з цивілізованих практик, якщо хочемо колись стати цивілізованою країною. Мабуть, тому сьогодні в Ужгороді і Мукачево на повному серйозі обговорюють питання призначення Дмитра Яроша на посаду губернатора Закарпатської області. (Подейкують, повноважень у нього буде, як у Саакашвілі.)»
- пише Гуменюк.

 

Леся, 14.07.2015 10:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини