Прикарпатський Правий сектор звернувся до депутатів: попросив підтримки

Прикарпатський Правий сектор звернувся до депутатського корпусу та громади. Просить підтримки.

Громадським та політичним 
організаціям Івано-Франківської області
Івано-Франківській обласній раді
Івано-Франківській міській раді

Звернення
Події у м.Мукачево Закрапатської області, а саме вбивство двох бійців Правого сектору бандитами у формі міліції, що були спільниками бандитів-найманців під керівництвом депутата-регіонала Ланьо – сколихнули всю Україну. 
З боку бандитів у перестрілці загинув «баєц народного апалчєнія Донбасса – «Заяц» терористичної ДНР.

В даний час інші бійці Правого сектору, забравши вбитих та поранених, перебувають в облозі псів режиму внутрішньої окупації – загонів спецпризначенців та нацгвардії. В Мукачево владою було направлено десятки важкої техніки – БТРи, Кугуари, Крази, залучено важке озброєння, проти десятка оточених хлопців державною владою піднято гвинтокрили та літаки, призначення яких захищати Україну від московського окупанта, а не вбивати патріотів.

Зараз влада в особі Президента та силовиків, використовуючи брехливі ЗМІ звинувачує оточених добровольців у захопленні в полон неповнолітнього, наслідуючи таким чином практику російської пропаганди. Таким способом зомбування режим намагається сформувати в свідомості громадян нетерпимість, відразу до сили, яка 19 січня минулого року врятувала Україну від диктатури режиму Януковича, а нині разом з іншими добровольцями є загрозою режиму Порошенка. Так з бійців, які в перших рядах боронять свій народ на фронті, влада хоче зробити терористів, яких треба затримувати і знешкоджувати. На Закарпатті проводяться обшуки в патріотів – режим, замість того щоб карати винних вперто провокує посилення конфлікту на Закарпатті.

На підставі викладеного – звертаємося до громадсько-політичних утворень, депутатського складу Івано-Франківської міської та обласної ради, – підтримати бійців Правого сектору, яких оточили представники силових органів держави Україна.

Ігнорування, замовчування представницькою владою, громадськими та політичними силами факту масового переслідування патріотів, що захищають український народ від зовнішнього окупанта, контрабанди та корупції спонукають до сумних висновків щодо їх позицій!

Слава Україні!

13.07.2015 р.Б.

Голова Ради ГО «Правий сектор - Прикарпаття» А.Подільський
Комбат 4-го ЗБАТ ДУК Правий сектор - Віктор Тихенький
Координатор Народної самооборони в Івано-Франківській області Ярослав Наваляний
Керівник Автомайдану Калущини – Володимир Павлів

 

Леся, 13.07.2015 22:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини