Хлопці із передової просять допомоги: їх змушують відвести техніку, а бойовики проводять жорсткі обстріли

Отримали тривожний дзвінок з передової від наших активістів із сектору "В", сьогодні - це вже солдати. Хлопці обурюються і просять підтримки громадськості, оскільки їх заставили відвести танки, БМП та артилерію за межі 30 км від лінії вогню, а сепаратисти останніх три дні ,товчуть їх по повній програмі з градів та ураганів, ніби сказились.

Про це пишуть у спільності Єромайдан Долина.

«Наводять приклад, як недавно громили Марянівку і командир дозволив солдатам дати відсіч. Населений пункт утримали, але командира звільнили. Ось так у нас оцінюються заслуги за оборону. А ще переживають за молодих пацанів, які прийшли щойно попали на передову. Бо ті в свою чергу відкрито виступають проти всіх...дуже швидко зрозуміли, що їхня місія зводиться до участі "наживки".
Ніхто не бачив "Мінських домовленостей", ми не військові і не можемо давати оцінку бойовим діям на Сході, але ми зобов"язані підтримати своїх активістів на передовій! У всіх є діти і онуки, рано чи пізно вони будуть розплачуватись за гріхи тих, хто зливає Україну, за смерті невинних душ. Звертаємось до тих, хто ще не зчерствів до кінця : «Зробіть усе, що у ваших силах, бо ніякі гроші та пагони не вартуватимуть втрачених життів!»,
- пишуть у спільноті.

Леся, 27.07.2015 14:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини