Макіївці бачили хто і звідки вчора обстрілював Донецьк – військовий аналітик

Ірану начебто дозволили легально торгувати чорним золотом. Подивимося. Союз розпався коли нафта була по 20 за барель, але РФ - Союз, розпадеться швидше. А те, що проблеми у Росії почалися вже - факт.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав військовий аналітик Артем Василенко.

«Паливо для орків відміряють літрами, прям як у нас в 2013-му. Танків багато, а от з екіпажами печаль. Народець, хоч і темненький, а почав розуміти, що їх десь обманюють. Тому і блиск в очах пропав. Переляк Захара - не дивний. Мало того, що фінансування з РФ урізали, так ще й війська відводити почали з Ростовської області. А тут ще й Ігор Миколайович в Горлівку приїхав ... А Ігоря в Горлівці люблять, пам'ятають як жилося при ньому, пам'ятають, що після його відходу ідейних гнобити почали "руццкіє брати". І розуміє Захар, що куди не повернись - всюди ж ... Тому й переляк в очах. Тому й потрібно йому доводити, що злісні укри не дають спокою Донецьку. А як доводити? Заявити, що відводиш артилерію і лупануть по своїх же ... Адже видно було, що відпрацювали з Лозового вчора ... І Макіївські бачили хто і звідки працював ... Адже бачили ж? Гаразд, подумав Сашко, а не запустити нам новий фейк? Фейк про обстріл украми ПМР. Може тоді дні дадуть і грошей, і паливо? А найголовніше - Ігоря попросють з Гррловкі. Подумаєш - зроблено. Правда корявенько, але ...

Як на мене, то справа йде до кінця. Але, сама темна ніч перед світанком. Так що, в найближчому майбутньому буде голосно. Буде битися в істериці керівництво "молодої республіки" намагаючись налякати всіх своїми потугами, будуть знищаться найманці, шляхом відправки їх на укріпрайони ВСУ, можливо навіть, тільки зі стрілецькою, будуть місцеві жителі бунтувати, тому як манни небесної з РФ не дочекалися, а цукор купувати по тридцять гривень за кіло, не хочеться.

А нам залишається тільки трохи почекати і не вестися на провокації як від бойовиків, так і від внутрішніх «борців за справедливість», - написав Василенко.

 

Леся, 19.07.2015 18:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини