Важкі часи чекають Україну – політик

Президент Петро Порошенко пропонує в Конституції закріпити автономію окупованих територій Луганщини і Донеччини( так званий "спеціальний статус").

«Про те, що цей план Путіна-Порошенко, я попереджав ще рік тому. Власне, не стільки Путіна-Порошенка, скільки самого Путіна. Порошенко ж використовується як провайдер цього плану на Заході. Рік був витрачений "українською дипломатією", щоб довести Заходу, що "боснізація" - це саме те, що потрібне для України. Тепер населення України сприйматиме цей план вже не від Порошенка (ну, і, звісно, не від Путіна), а типу від Заходу. Що, буцімто Захід цього вимагає. А Захід дає гроші, без підтримки Заходу Україні не вижити і т.д. Тобто, голосуйте "демократичні депутати" за запропоновані зміни до Конституції, бо маєте голосувати. А серед депутатів людей з хребтом навряд чи десяток знайти», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці політик Олесь Доній.

За його словами, більшість народу досі не бачить (або відганяє від себе ці думки), що "нова влада" діє за таємною угодою з Путіним. 

«Прикро. Та це свідомий (несвідомий?) вибір українського народу. Вибір, який Україні нав’язуватимуть і далі монополізованими і маніпульованами медіа. Вибір, проти якого не повстає патріотична політична опозиція(бо відсутня така за винятком кількох ідеалістів). Медіа продовживатимуть монополізувати. Патріотичній опозиції не даватимуть виникнути (спецслужбами і спецоперація ми). Народ триматимуть у бідності (щоб не вистачало часу думати). Важкі часи чекають Україну», - написав Доній.

Леся, 16.07.2015 08:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини