Україну очікує реальна внутрішня агресія олігархії – політичний аналітик

Сьогодні очікується жорстка політична реакція Президента Петра Порошенка на рішення суду щодо звільнення під заставу раніше затриманих співробітників прокуратури за підозрою в корупції.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політичний аналітик Павло Нусс.

За його словами, реакція вже готова, і президентською адміністрацією буде спрямована до парламенту, який зобов'язаний позбавити себе, судову гілку недоторканності.

«Упевнений, система готова до зміни корумпованого вектора на прагматичний, прозорий і демократичний вектор розвитку, рестарту держави, але для цього нам потрібно тверде політичне рішення українського парламенту й уряду.

Іншими словами: на початку осені Україну очікує реальна внутрішня агресія олігархії, яка страждає від деолігархізації, а це і судова реформа в тому числі. Олігархічна диктатура або стара феодальна система не готова віддати правосуддя в руки Конституції і Закону. Але! Є законно обраний Президент і його українська та зарубіжна команда менеджерів, яка готова дати жорстку відсіч реваншу і кримінальному конгломерату режиму Януковичів. Головне - парламент і його воля. Якщо ж немає волі - ближче до весни будемо обирати нову ВР дев'ятого скликання», - написав Павло Нусс. 

Леся, 09.07.2015 08:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини