Прокуратура і суддівська гілка - це одна єдина корумпована система – громадський активіст

Прокуратура і суддівська гілка - це одна єдина корумпована система, де діють свої правила та закулісні, договірні "закони", які явно мають відверту розбіжність із законами та Конституцією України - це ні що інше, як кругова корупційна порука правоохоронної і суддівської системи.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Василь Андріїв, голова правління ГО «Допомога Захисникам Вітчизни «Хоробрі серця».

«Провели обшук, вилучили десяток мільйонів гривень, затримали, здавалося все  нарешті справедливість взяла гору у найвищих чинах. Так ні... суддя встановлює розмір застави у три мільйони і Шапакін вільний? Получається доволі проста арифметика солодке життя по принципу взяв хабар на 10 мільйонів заплатив офіційно державі три і все українське правосуддя», - пише Андріїв.

Він не розуміє, на що розраховують корумповані представники різних гілок влади.

«Вони реально людей мають за стадо баранів і це в той час, коли ми пройшли майдан, Революцію Гідності...проходимо криваву війну...кожного дня втрачаємо кращих синів України... а тут відкрився другий, внутрішній фронт... ще підступніший... За це ми боролися..? Треба міняти систему... і чим швидше тим краще для нас», - пише Андріїв.

 

Леся, 08.07.2015 19:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини