Прокурор Пшонки покриває корупційні схеми Кличка - нардеп

Прокуратура Києва вступила в змову з мером Києва Віталієм Кличком у покриванні корупційної схеми з використання комунальної власності для розташування зовнішньої реклами.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Віталій Купрій.

«У своїй заяві до Генпрокурора я детально виклав усі факти злочину Кличка, який щорічно завдає близько 40 мільйонів гривень збитків громаді Києва.

В.о. прокурора Києва Олег Валендюк, в порушення статті 214 КПК України, не вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення Віталія Кличка – зловживання владою або службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки.

Не відкриваючи кримінального провадження, прокурор Валендюк демонструє свою змову з Кличком у покриванні корупційної схеми!

Нагадаю, що Олега Валендюка було премійовано під час розстрілів на Майдані за активну участь у придушенні народних повстань по всій Україні наказом тодішнього Генпрокурора Віктора Пшонки.

Я не розумію, як людина, яка слухняно виконувала накази Пшонки, отримувала премію якраз у ті дні, коли на Майдані Незалежності гинули люди, може зараз боротися з корупцією!» - написав нардеп.

Леся, 08.07.2015 14:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини