Уряд та корупція знищили «Укрпошту» - депутат

Рік назад, з метою "оптимізиції" вирішили в кожній області ліквідувати в районах і містах обласного значення всі сортувальні кореспонденції і надали ці функції лише в обласний центр. Так, в Івано-Франківській області, на 14 районів і 6 міст обласного значення ліквідували всі сортувальні і залишили лишень одну, в місті Івано-Франківську! Людей, поштарів-сортувальниць, всіх скоротили.

Про це говорить депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк.

«Тепер, якщо ви проживаєте в місті Коломия (яка малу свою пошту з усіма послугами і сортувальню) і хочете відправити лист в сусіднє приміське село Сопів, яке від міста Коломиї в 300 метрах, то ваш лист тепер чекатиме відправки всіх листів з Коломиї на сортувальню в місто Івано-Франківськ, що за 60 км., там його відсортують і наступного дня можливо відвезуть назад у мішку в Коломию, а звідти Коломия відвезе в село і там поштарка його рознесе адресатам. І так по всій області, по всіх районах і містах, і так по всій Україні. А якщо ви написали листа проживаючи у смт Верховина, у сусіднє село Криворівня, яке всього за кілька кілометрів, то його спочатку відвезуть за 150 км у місто Івано-Франківськ, посортують, а потім назад відправлять за 150 км до Верховини, і лише потім воно попаде до адресата», - говорить Романюк.

За його словами,  пост-Майданна корупція зламала людські долі простих поштарок, яких позбавили місця праці, повиганяли, зробили їх безробітними, народ України загнали назад у дрімуче середньовіччя поштового сервісу та "оперативності", позбавили можливості скористатися напрацьованим десятиліттями нормальним сервісом та послугами, відібрали у людей найдорожче – час.

«Оптимізували» звичайну послугу терміном в 1 добу, у 3-4 доби. Дякуємо тобі уряд за турботу про Людей», - каже депутат.

 

Леся, 01.07.2015 16:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини