Кличко зможе перемогти на виборах тільки отримавши підтримку від БПП та «Народного фронту» - експерт

Блок Петра Порошенка проводить політичні консультації з націонал-демократичними силами, на яких обговорюється можливість створення єдиного блоку на виборах до органів місцевого самоврядування. Як вже відомо, переговори проводяться між БПП, НФ, Народним Рухом. Щодо «Удару» - переговори поки не ведуться, тому що, за словами Юрія Луценка, партія Кличка проводить переговори з «Самопоміччю»

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політичний аналітик Павло Нусс.

«Я вже писав про те, що за моїми даними Арсеній Яценюк першим ініціював створення єдиного блоку БПП - НФ, але, на той момент йому було відмовлено, оскільки партія прем'єра на сьогоднішній день зіткнулася з відчутним падінням довіри виборця. Не можу стверджувати, але помірно-скептично ставлюся до можливості створення блоку БПП-НФ не по рейтинговій причини, а з тієї, що БПП навряд-чи зможе задовольнити квотну амбіцію делегатів на місцях Арсенія Петровича, чого не можна сказати про Народний Рух, який не має кадрових амбіцій у центральних, південних і східних округах країни.

Більше того, наскільки мені відомо, Блоку Петра Порошенка запропонували увійти до складу альянсу ще кільком структурам, що мають кредит довіри на місцях. Їхні назви згадувати поки не стану, щоб не нашкодити переговорному процесу», - пише експерт.

Окрім того, він відзначає, що Віталій Кличко зможе перемогти на виборах міського голови Києва лише, отримавши підтримку БПП та НФ.

«Щодо кандидата в мери Києва, то у Віталія Кличка можливість перемогти буде лише в тому випадку, якщо він заручиться підтримкою БПП і НФ. В іншому випадку, його чекає поразка. Але. Інтрига залишається навколо можливого кандидата від БПП. Але факт, що це буде сильна фігура», - пише Павло Нусс.

Леся, 29.06.2015 09:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини