Порошенко звернувся до КС, щоби запобігти сценарію із поверненням Януковича в Україну - експерт

Президент Порошенко попросив роз'яснити КСУ конституційність позбавлення Віктора Януковича звання президента України.

«Друзі. Всі ми повинні розуміти, що одним з потужних інструментів російської гри проти нашої країни є фактор Януковича. Використовувати юридичну колізію навколо позбавлення кривавого диктатора звання президента країни, тим самим анулювати легітимність чинного глави держави і всієї вертикалі влади. Для того, щоб даний сценарій не зміг реалізуватися - ПП і просить Конституційний Суд підтвердити своїм рішенням раніше прийняту постанову парламенту про позбавлення Віктора Федоровича Януковича звання президента, екс-президента України.

Все настільки просто і зрозуміло, але псевдо-патріоти використовують це в рамках майбутніх виборів. Не будьте стадом. Не дозволяйте писклявим і лисим ідіотам грати Вами в шашки. До шахів їм далеко. Дуже далеко», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці політичний аналітик Павло Нусс.

Нагадаємо, раніше депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк висловив припущення, що Порошенко звернувся до КС, щоби рішення про те, що Янукович не президент не змогли змінити. 

Леся, 20.06.2015 19:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини