Компрометуюче відео на Ляшка за вказівкою Порошенка передали ФСБ? – нардеп

В російських ЗМІ (РенТВ) вчора була розповсюджена інформація про те, що голова Радикальної партії Олег Ляшко під час відвідин зони АТО мав гомосексуальні звязки. Якщо відео справжнє, то виникає резонне запитання: хто його зробив?

У народного депутата Віталія Купрія є із цього приводу дві думки.

За його словами, зняти відео могли або російські спецслужби, або співробітники СБУ.

«Якщо якийсь гомосексуальний зв'язок зафіксували агенти спецслужб Росії, то виникає питання: чому це відео було оприлюднено лише 19 червня 2015 року і яким чином така спецоперація могла відбутись під носом СБУ?

Інший, і більш ймовірний варіант, - відеозапис був здійснений СБУ і тривалий час знаходився у наразі в.о. голови СБУ пана Грицака - креатури Петра Порошенка, керівника АТО.

Логічним є висновок, що тоді за вказівкою Петра Порошенка СБУ передало ФСБ відео за відмову голосувати за відставку Наливайченка з посади голови СБУ. Прохання Порошенка до Путіна було оприлюднити в російських ЗМІ інформацію про начебто гомосексуальні зв'язки Ляшка на Донбасі щоб змусити останнього бути більш договороспроможним і поставити на місце ретивого голову депутатської фракції.

В цьому випадку тісний зв'язок Порошенка з "русским миром" очевидний. Не знаю, яка буде "радикальна" реакція Олега Ляшка на витончену брудну кампанію проти нього. Але якщо він після цього залишиться в Коаліції, то це продемонструє його безпринципність та безпорадність», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці Віталій Купрій.

Леся, 20.06.2015 09:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини