«Опозиційний блок» треба негайно заборонити, оскільки підтримує бойовиків – депутат

«Опозиційний блок» вимагає від української влади взяти відповідальність на себе за події, які відбувають на Сході країни і розпочати виконання всіх пунктів мінських домовленостей в односторонньому порядку – попри те, що бойовики і далі стріляють і не відводять важку техніку від лінії розмежування.

Таку позицію вони висловили у своїй заяві.

Більше того, вони поклали відповідальність за кровопролиття саме на Україну, якщо вона не буде виконувати мінські домовленості в односторонньому порядку.

Такі вимоги обурили депутата Івано-Франківської обласної ради Юрія Романюка. У відповідь на таку заяву він пропонує керівникам держави зробити все для того, аби негайно заборонити «Опозиційний блок». Більше того, на його думку, потрібно арештувати і притягнути до відповідальності все керівництво партії наступника Партії регіонів.

«Заборонити (нарешті) всім членам: ОБ, ПР, КПУ - балотуватися у будь-які органи влади і призначатися на будь-які державні посади – пожиттєво», - каже Романюк.

Нагадаємо, у вівторок пройшло засідання учасників «нормандської четвірки» у Франції та членів робочих підгруп у Мінську. За неофіційною інформацією Росія та представники, так званих «ДНР» та «ЛНР» вимагали від України федералізації, надання особливого статусу Донбасу і його фін снування з бюджету країни – тобто повну капітуляцію.

Окрім того, нагадаємо, що обласна рада заборонила діяльність «Опозиційного блоку» на теренах Прикарпаття.

Леся, 25.06.2015 08:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини