Призначення Жебрівського на посаду голови Донецької ОДА - цікавий хід - політолог

 Призначення Павла Жебрівського на голову Донецької ОДА - цікавий хід. Якщо він покаже Москаль-стайл після беззубого Олександра Кіхтенка, то цей експеримент може отримати політичний розвиток, враховуючи що Жебрівський один з фінансистів Республіканської платформи, де є люди, яких я щиро поважаю і симпатизую.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Юрій Романенко.

«Жебрівський непоганий мужик, враховуючи що після початку війни на сході відправився в АТО, де воював і вклав гроші  з шістьма нулями в один з підрозділів. Загалом, призначення виглядає не просто кадровою рокіровкою, а й елементом політичної гри з прицілом на події 2016 року.

До речі, я б у такій логіці затягував туди і Москаля, який завойовує своєю брутальною раціональністю все більше очок. Дід Москаль одна з небагатьох постатей у владі, яку можна заслужено назвати крутий "український Уокер". Коли приберуть Авакова, то Москаля б логічно поставити у МВС. Думаю, що його кримські методи боротьби з оргзлочинністю найближчим часом будуть дуже затребувані», - каже Романенко.

Нагадаємо, Кабмін рекомендував Президенту Петру Порошенко звільнити Олександра Кіхтенка, оскільки він не виконує свої посадові обов’язки.

Нагадаємо, прикарпатські політики не беруться прогнозувати, кого можуть призначити у Донецьк після кадрового експеременту в Одеській області.

Леся, 11.06.2015 08:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини