Колишній керівник осередку «Опозиційного блоку» у День журналіста згадала про Коцабу

Колишній керівник Івано-Франківського обласного осередку «Опозиційного блоку» Світлана Іванова заявила, що День журналіста не відзначає і нікого не вітає, оскільки в Україні грубо порушують права представників ЗМІ.

«Колеги і друзі сьогоднішній день журналіста не святкую і нікого не вітаю із професійним святом. Адже в нашій країні, як ніколи наявність політичної цензури зашкалює. Сумно, що готовність журналістів до боротьби проти подальшого поширення політичної цензури є низькою. Але я особисто переконана, що акули пера переборють свій страх і відновлять СВОБОДУ СЛОВА В УКРАЇНІ. Дякую вам мої дорогенькі, які незважаючи на утиски моєї політичної діяльності залишаються зі мною пліч-о-пліч, підтримуєте мене. Але сьогодні у мене сум і журба, дуже прикро, що наш колега і патріот нашої краю Руслан Коцаба зараз сидить у СІЗО. Тому сьогоднішній день журналіста присвячую йому одіозному і безбашенному але водночас доброму і чуйному журналісту Руслану Коцабі. Тримайся друже, правда переможе», - написала у себе на сторінці у Фейсбуці Світлана Іванова.

Нагадаємо, Руслана Коцабу підозрюють у держраді. Зокрема він говорив про те, що на Сході йде братовбивча війна. Що на Донбасі немає російських військових, а також закликав усіх відмовлятися від мобілізації. 

Леся, 06.06.2015 12:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини