Революції не треба боятися, бо це – зміни – громадський активіст

На Прикарпатті створена нова громадська організація «Громадський революційний рух». Серед ініціаторів її створення є і громадський активіст Алла Шевченко.

За її словами, вона розуміє, що люди по-різному сприймуть обєднання, бо у багатьох будуть виникати застереження із приводу революції.

«Як на мене цього не треба боятись, бо революція - це зміни...і на сьогоднішній день їх прагнуть 90% суспільства. Ми знайшли команди однодумці уже в 7 районах області і працюватимемо далі, щоб не замикатись кожен на своїх проблемах по одинці», - пише на своїй сторінці у ФЕйсбуці Алла Шевченко.

За її словами, нова громадська організація не є передвиборним проектом.

«Вибори для нас - це тільки проміжний етап. Ніхто з нашої команди не просидів Революцію Гідності ні на морях, ні в кущах і тимпаче не на лікарняних. Особисто я зустрічалась з усіма, з ким вчора вийшла на прес-конференцію, на різних майданах...з ким у Києві, а з ким і в Харкові. Давно вже менше слухаю, хто що говорить і хто що думає, просто більше цікавлюсь, хто що робить. Для всіх скептиків додам, що вірю якісні зміни в нашій державі, просто потрібно об’єднуватись, вірити і працювати,працювати і ще раз працювати!», - каже Алла Шевченко.

Леся, 28.05.2015 16:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини