Нардеп Шевченко пояснив лист в управління освіти «ексцесом виконавця» і звільнив керівника громадської приймальні

В зв’язку з розповсюдженою в ЗМІ інформації про "вказівку" начальнику управління освіти і науки пані Наталії Микулі керівника моєї Громадської приймальні Р. Скуповського щодо підбору "лояльної" школи для "зйомки сюжетів" та інше хочу повідомити наступне: Такий лист є "ексцесом виконавця". 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив нардеп Олександр Шевченко.

За його словами, в листі йде мова про соціальну програму, згідно якої 1000 дітей (в тому числі дітей загиблих в АТО, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, відмінників, переможців олімпіад, та інших категорій) зможуть по тижню оздоровитися в таборі "Артек-Карпати-Буковель" на протязі літа. Сума лише цього соціального проекту складає близько 3,5 мільйона гривень. А подібних та інших проектів є багато.

«Проте, буду відвертим, мої радники та помічники наполягають на тому, що в сучасному світі "політики без піару не буває..."))) Нажаль. (До слова, саме слово "піар" в інших країнах не має ж такого негативного змісту, як це є у нас). 
І на завершення. Жодних вказівок того змісту, про що йдеться в листі пана Скуповського, я не давав. Хочу також повідомити, що за неадекватні дії з сьогоднішнього дня Р. Скуповський звільнений з посади керівника моєї Громадської приймальні. 
Хочу підтвердити свою прихильність до ідеї, що дії політиків та влади повинні бути прозорими і завданням ЗМІ є саме контроль їх за діями та висловити вдячність ЗМІ, які оприлюднили вказаний лист. Тим не менше, прошу вибачення в громади за неадекватні дії колишнього посадовця моєї Громадської приймальні»,
- написав Шевченко. 

Леся, 26.05.2015 18:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини