Представники санстанції просять не давати дітям у табір їжу та солодкі газовані напої

 У Центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім.С.Бандери відбулися перші організаційні збори керівників літніх пришкільних таборів та підприємців, що будуть організовувати харчування. До даного заходу також залучили представників санстанції, фінансового відділу та відділу торгівлі.

Про це повідомляє громадський активіст Тарас Демянів, який є представником Громадської ради при управлінні науки та освіти МВК.

«Ну на мій погляд вже теоретично всі готові до роботи. Але перевірка компетентних органів покаже реальну ситуацію. Ну і прохання до батьків від представників санстанції: - не давайте дітям до табору їжу, фрукти та солодкі газовані води. Діти будуть харчуванням забезпечені. Табір буде працювати 14 днів. При кожній школі, де буде табір має бути створений інформаційний куточок де міститься вся необхідна для батьків інформація», - каже громадський активіст.

Разом з тим, у школах уже почалася кампанія по запису до таборів. Класні керівники кажуть, що табір мають відвідувати не менше 20 дітей із класу. Вартість одного дня перебування у таборі – 10 гривень.

Леся, 21.05.2015 09:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини