Вбитому підприємцю із Делятина могли таким чином помститися «партнери» по бізнесу

В Делятині вбили місцевого підприємця, власника відпочинкового комплексу. Правоохоронці припускають, що злочин вчинили люди, які мешкали в готелі. Після вбивства вони забрали цінності, і зникли.

Разом з тим, у громади є і свої версії злочину. Про це у спільноті Надвірнянці пише громадський активіст Михайло Андрійович.

«Поряд з версією "вбивці - мовляв "данецкіє" існують й інші, не менш цікаві думки місцевих жителів. Кажуть, що вбивці, могли безперешкодно переміститися в сусідню Закарпатську область.
1. Помста осіб, котрі були "в долі" по спільному бізнесу та, з тих чи інших причин вважають себе "кинутими". Згадуються прізвища досить "солідних дядь" як з влади так і з правоохоронних органів.
2. Вбивство відбулося на такій собі "побутовій основі" - пожильці комплексу "Трембіта" були незадоволенні обслуговуванням та вимагали компенсації в 1 мільйон гривен.
3. В 2013-14 р. місцева влада пробувала "напрягати "Руса" надавати автобуси для перевезення до Києва "тітушок" для участі в "Антимайдані"»,
- пише Андрійович.

Леся, 22.05.2015 16:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини