У цьому році на ремонт доріг виділено найбільше коштів за останні п’ять років - Гончарук

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук роз’яснив процедуру, за якою визначатимуться дороги, що будуть відремонтовані у поточному році.

«Найперше, слід чітко усвідомлювати за рахунок яких коштів будуть проводитись ремонтні роботи. Враховуючи обсяги фінансування, вибравши ділянки з найгіршим станом дорожнього полотна, ми побачимо повну картину. У цьому році на ремонт доріг виділено найбільше коштів за останні п’ять років, але і їх недостатньо для повного вирішення проблеми якості дорожнього покриття в області. Я готовий відповідати перед громадськістю Прикарпаття, пояснити чому саме у визначених ділянках він проводитиметься, особисто контролювати весь процес. Використовуючи всі свої повноваження і в рамках наявних можливостей я забезпечу  максимально ефективне виконання ремонту доріг, але жодним чином не буду брати участь в політичних іграх, що розгорнулися останнім часом». – зазначив Олег Гончарук.

Голова облдержадміністрації закликав представників ЗМІ та громадськість долучатися до контролю за ходом проведення ремонтних робіт, адже це буде найкращим запобіжником щодо можливих зловживань.

 «Кожен охочий матиме можливість перевірити ситуацію, тим самим унеможлививши корупційний фактор. За підсумками нарад з керівниками районів ми проведемо прес-конференцію, на яку запросимо й усіх, хто не згідний з нашим вибором, надамо їм можливість довести свою правоту. Ми налагодили взаємну співпрацю між керівництвом Івано-Франківщини та громадськими активістами, яка уже неодноразово показувала свою ефективність», - відзначив Гончарук.

Леся, 21.05.2015 13:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини