Громадські організації подали звернення у прокуратуру із приводу нецільового використання коштів облавтодором

У вівторок, 19 травня, активісти Правого Сектору Надвірнянщини і Народної Самооборони Івано-Франківської області перекрили траса Львів-Мукачево, в районі міста Надвірна. Акція тривала з 9.30. до 14.30.

У ПС кажуть, що її метою було привернення увагу влади і громадськості до незадовільного стану дороги і змусити облавтодор до виконання своїх прямих обов'язків.

«Незадоволеним затримкою водіям активісти давали номера мобільних телефонів чиновників і керівництва області з пропозицією вплинути на ситуацію. Авто з дітьми і вагітними жінками, автобуси дальніх рейсів не затримували. Прибувший з обласного центру керівник облавтодору пообіцяв розібратись з ситуацією і 4 червня відзвітувати перед громадою. Що ж, поживем, побачим», - кажуть у Правому секторі.

Також там відзначають, що громадські організації Івано-Франківщини, в тім числі і Правий Сектор, подали звернення в прокуратуру щодо нецільового використання Облавтодором коштів, виділених державою на ремонт доріг.

«За нашою інформацією, чиновники цими грошима фінансують будівництво багатоквартирних будинків. Про подальший розвиток подій повідомлятимемо додатково», - говорять у ПС.

Леся, 21.05.2015 09:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини