Комунальників просять навести лад у парку Шевченка (ФОТО)

Мешканці Івано-Франківська просять комунальників звернути увагу на парк Шевченка. В першу чергу мова йде про асфальтування доріжок.

«Дуже хочеться звернути увагу на парк Шевченка. Щодня гуляю там з малечею. Усілякі платні розваги на шляху до Рошенівського майданчику хай не приносять мені задоволення, проте як то кажуть "то таке". З того всього щастя отримується, як я розумію дохід, який хотілося б, щоб був спрямований на певний комфорт відвідувачів. Отже, дорогою з "лебединого озера" до "рошенівського майданчику" - благаю!!! Киньте тут два метри асфальту (добре було б бруківку-вишиванку - певне я мрійник? :)) Це фоткала у соняшний день. Як виберемось - сфоткаю що там після дощику.
І ворони - невже не можна якось їх відвадити в парку? Якісь там може "тріскунчики" на деревах чи що? Вони якраз гніздяться. Колись якось руйнували ті гнізда. То просто жах.
А ще купити б "кершера" і мити парапети біля того ж "лебединого озера". 
У Кракові теж є велике озеро - там купа лебедів, голубів, качок і зовсім немає того гімна. Приємно гуляти набережною, все чистенько, гарненько. 
Парк Шевченка - одне з тих місць, куди "виводимо погуляти" гостей нашого міста і якось хочеться, щоб там було чисто, затишно, приємно»,
- пише у спільноті «Комуналка ІФ» Олена Окул.

Франківці підтримали ідею. Кажуть, що керівництво парку зосередилося лише на зароблянні грошей і абсолютно ігнорує питання благоустрою і не дбає за комфорт відвідувачів. Відзначають, що навіть можна залагодити проблему із воронами, проте для цього потрібно вирішити проблему сміттєзвалищ.

Леся, 15.05.2015 08:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини