Франківці запідозрили, що субсидія - це афера

Сьогодні українці масово оформляють субсидії, щоб зменшити вартість оплати за житло та комунальні послуги. Та й комунальники активно розносять декларації просто мешканцям додому.

 Проте, деякі юристи та експерти в цій справі почали підозрювати, що такий широкий жест з боку держави - не що інше, як "безкоштовний сир в мишоловці".

 Ще на початку квітня франківський юрист Олександр Джус писав про те, що "СУБСИДІЇ, це ще БІЛЬША АФЕРА, ніж вам здається!".

 Він пояснював це тим, що вразі неточного заповнення декларації, особа сплати подвійний штраф. Також він підозрює, що неспроста держава, яка не має грошей на такі "знижки", раптом пропонує настільки зручний спосіб зекономити.

 Схожі підозри виникли і в місцевого громадського активіста Сергія Чирви, що він озвучив у соцмережі.

 "Несподівано ...От учора стосовно повідомлення про масові подання краянами декларацій на субсидії задав питання: А чого ніхто не застерігає про небезпеку повернення субсидій у подвійному розмірі у разі неправильного заповнення декларації? От як вкажуть прибутки від паїв або від здачі молока?... А чого це зараз взяли і поміняли рахунки ЄРЦ та ГАЗКОНТОРА?", - пише активіст.

Леся, 14.05.2015 09:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини