Автомайдан Калущини офіційно звернувся до нардепа Ігоря Насалика

Представники Автомайдану Калущини офіційно звернулися до народного депутата Ігоря Насалика. Кажуть, що голові РДА, яку він рекомендував на посаду, немає діла до благоустрою району.

Текст звернення надає повністю.

Народному депутату України
Насалику І.С.

ГО Автомайдан Прикарпаття
вул. Сівецька, 4/100
м.Калуш, 
Івано-Франківська область, 77300

ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Ігоре Степановичу! Звертаємося до Вас, як до гаранта професійності п. Бабій Н.Й.. На представленні пані Бабій на посаду голови райдержадміністрації, Ви нас запевнили, що ця людина високопрофесійна і вирішить всі проблеми калуського району, і що в цьому Ви будете їй допомагати. Та, на жаль, п. Бабій не може вирішити навіть елементарні питання. 

При проведенні акції «Чистий четвер – чистий берег» активісти ГО Автомайдан Прикарпаття виявили декілька великих стихійних звалищ твердих побутових відходів на території Підмихайлівської сільської ради. Місце знаходження цих звалищ – береги річки Лімниця та її приток. Вважаємо, що це створює чергову екологічну катастрофу на Калущині. 

Ми звернулися до п. Бабій з вимогою негайно вирішити цю проблему. Пройшов місяць після нашого звернення, та смітники залишилися «прикрашати» береги найчистішої річки Європи.
Можливо Ви помилилися, підтверджуючи професійність п. Бабій? А можливо Вам так само, як і п. Бабій, немає ніякого діла до благоустрою Калуського району.

Закликаємо Вас виконати свої обіцянки, та посприяти вирішенню цієї проблеми.

Слава Україні! Героям слава!

Голова громадської організації Павлів В.О.

Леся, 13.05.2015 14:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини